Loading...

Bestellen

U kunt bestellen via de winkelwagen knop, maar ook per e-mail en per telefoon (10.00 -18.00 uur, maandag t/m zaterdag). Tel. 020 4185565 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betalen

Nieuwe klanten leveren we na vooruitbetaling. In de e-mail bevestiging van uw bestelling zullen wij aangeven welke boeken leverbaar zijn en wat de portokosten zijn. U kunt betalen per bankoverschrijving, via PayPal en per creditcard (Visa en Mastercard). U kunt uw creditcardgegevens per telefoon doorgeven of via onze beveiligde betaalpagina.

Voorwaarden

Alle boeken zijn in goede antiquarische staat, tenzij anders aangegeven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld. Prijzen zijn in EURO (inclusief BTW volgens margeregeling). Portokosten en verzekering zijn niet inbegrepen. Betaling binnen 30 dagen. Bij factuurbedragen boven € 38,- nemen wij de helft van de portokosten voor onze rekening. Dit geldt alleen voor bestellingen van particulieren in Nederland.

Retourzendingen

Elk boek kan binnen 14 dagen na ontvangst teruggezonden worden, in dezelfde staat als waarin het werd verstuurd en op dezelfde manier verpakt en verzonden. Retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te zijn. De portokosten van retourzendingen worden uitsluitend door ons vergoed indien een boek niet correct beschreven is.

Privacy verklaring

Wij verwerken de volgende persoonlijke gegevens van onze klanten: Wij bewaren uw naam, adres, emailadres en (facultatief) telefoonnummer. Wij gebruiken deze gegevens om onze pakketten te verzenden en om betalingen te verwerken. We gebruiken uw emailadres om u te informeren over uw bestellingen. Indien u dat wenst, zullen we u per email op de hoogte houden van nieuwe catalogi en updates op onze website. We noteren soms ook de onderwerpen of boektitels die uw speciale interesse hebben. Dit op basis van uw aanvragen en bestellingen. Creditcard gegevens worden niet door ons opgeslagen, maar veilig verwerkt door betaalservice Buckaroo. Uw persoonlijke gegevens worden nooit verkocht. Ze worden niet gedeeld met derden, met uitzondering van de partijen die nodig zijn voor de verzending en betaling van uw bestellingen. U kunt zich op elk moment per email afmelden voor onze mailings. Wilt u uw gegevens inkijken, stuur ons dan een email